Történelmi lehetőség a fiatalok előtt!

Az egyesület életében eddig példátlan lehetőség áll az U18-asok előtt, a szombati, hazai pályás mérkőzésen a Vasas lesz az ellenfél. A cél: a klub történetében először bejutni az EBJL legjobb 8 csapata közé!

Hetler Ádám edző:

A magyar középszakaszt megnyertük, így számunkra a csütörtöki Miskolc elleni meccsnek nincsen tétje, viszont szombaton a Vasas ellen, ha rendes játékidőben nyerünk, akkor bejutunk a MAC és a Fehérvár mellett 3. magyar csapatként az EBJL legjobb 8 csapata közé.

 

A játékosok is izgatottan várják a mérkőzést:

Horváth László csapatkapitány:

Szombaton fogjuk játszani a középszakasz utolsó mérkőzését. Tiszta győzelem esetén biztosítjuk helyünket az EBJL bajnokság rájátszásában. Azt gondolom, hogy nagyon kedvező az a körülmény, hogy kizárólag tőlünk füg a helyzetünk. Ugyanakkor a nagyobb felelősség mellé szükségszerű az is, hogy alázattal, fegyelmezetten ès komolyan készüljünk a meccsre. Ezzel a csapattal játszott utolsó mérkőzésünkkor kicsúszott az irányítás a kezünk közül, fegyelmezett és kemény munkával azonban ezt most megakadályozhatjuk. Nagyon fontos továbbá, hogy a szezon legizgalmasabb részéhez közeledve végig élvezzük azt, amit csinálunk, remélem, hogy a srácok arcáról is leolvasható lesz, hogy ez egy fantasztikus sport és élvezzük ezt.

 

Sólyom Csongor:

A szombati, Vasas elleni mérkőzésen egyértelműen a 3 pont megszerzése a cél. A szezon eddigi részének ez lesz a legfontosabb mérkőzése, már az egész csapat nagyon várja a szombati összecsapást. Előző hét nagyon kemény volt, napi 2 edzéssel készülünk a szezon hátralévő részére , volt 2 nap pihenési lehetőségünk, de hétfőn már újra beleálltunk a munkába , csütörtökön még lesz egy Miskolc elleni hazai magyar bajnoki mérkőzésünk, amivel fel szeretnénk pörögni a szombati összecsapásra. A csapatunk egészen jól készül, jó az összhang a jégen és az öltözőben is. Kicsit félünk attól hogy ne izguljuk túl a dolgokat , de reméljük ezzel nem lesz probléma és meg tudjuk szerezni szombat este a 3 pontot, ami számunkra nagyon értékes 3 pont.

 

Parragi Dániel:

Számunkra és a klub történetében is nagyon fontos lesz a szombati meccs. A csapatnak nyugodtan és nagyon fegyelmezetten kell játszania ahoz, hogy itt Győrben elsőként jussunk be a magyar és az osztrák playoffba.

Tamás István:

Nagyon fontos lépcső előtt áll a csapat, hogyha behúzzuk, akkor bejutunk a magyar és az EBJL playoffba is. És hogyha mindez megvan, akkor egyben a klub történetében is egy újabb mérce kerül a legmagasabb pontra, nagyon fegyelmezetten kell játszania a csapatnak és együtt meglesz ez is.

Jakabfy Csongor:

Nagyon fontos meccs áll előttünk, a csapat minden tagján látom, hogy a szokásosnál is jobban koncentrál és készül a megmérettetésre. Én is próbálok minél többet pihenni, valamint visszanézem a meccseimet, hogy mire kell még jobban odafigyelnem.A három pont a cél, de ezt csak úgy érhetjük el, ha tanulunk az eddig elkövetett hibáinkból. Ha sikerül hatvan percen keresztül játszanunk a saját megszokott játékunkat, akkor biztosra veszem, hogy miénk lesz a győzelem.

 

Szurkoljunk minél többen szombaton a fiataloknak!

Hajrá ETO!

Attachment

Támogatóink