Régiós szakmai egyeztetés.

A Magyar Jégkorong Szövetség kezdeményezésére elindult az „Erőtér” sportágfejlesztési program, amely regionális központja a Győri klubunk. A program tartalmi elemei között szerepel a Nyugat-Dunántúlon dolgozó edzők fejlesztése, rendszeres szakmai továbbképzése, szakmai támogatása is.

A fejlesztési program keretében sor került az első regionális edzői megbeszélésre, amelyen részt vettek a „szatellit” klubjaink, a soproni, kőszegi, szombathelyi, tatai és tatabányai egyesületek szakemberei is.

A szakmai eszmecsere keretében az edző kollégák megtekintették az U14-es és az U10-es korosztályú csapataink jeges edzését, valamint a legapróbbak, az U8-as kis hokisaink száraz edzését is.

„Elkötelezettek vagyunk nem csak a győri jégkorong, hanem a régiónk szakmai fejlesztéséért is, amelyben szintén sok munkát vállalnak edzőink. A fejlesztések terén U8-korosztálytól U14-ig kiemelt célunk a száraz edzések és a jeges munka minőségi fejlesztése, szakmai támogatása, amelyben oroszlánrészt vállalnak a Győri ETO HC szakemberei. A száraz munka fejlesztéséért Nagy Ákos erőnléti szakmai vezetőnk felel a régióban is, a jégen végzett munkát az Én irányításommal Bartalis József és Horváth László támogatja, de a munkába bevonjuk a Győrben dolgozó edző kollégáinkat is. Örülök, hogy elindult az együttműködés a környéken dolgozó klubokkal, mert ebből nem csak a programban résztvevő klubok, azok játékosai, hanem az egész magyar jégkorongsport sokat tud profitálni.” – Mondta Igor Tóth, az Erőtér program Regionális vezetője.

Attachment

Támogatóink