Próbaüzem információk.

Tisztelt Játékosok,

Tisztelt Szülők,

 

Mint bizonyára értesültetek róla, a Nemak Jégcsarnok próbaüzeme elindult az elmúlt napokban.

A próbaüzem azt is jelenti, hogy már terhelés alatt, részlegesen használjuk a jégfelületet, illetve zajlik a belső páramentesítő légtechnika beállítása, a gépészet üzemszerű tesztelése is. Mivel a próbaüzem alatt egyéb jégkapacitással nem rendelkezünk (kispálya, Dana sátor) így ideiglenesen ezen az egy pályán kell megoldanunk közel háromszáz sportolónk jeges edzéseinek újraindulását, ami nagy fokú rugalmasságot és türelmet igényel mindenkitől. Az iskoláskorú gyermekeknek az edzés továbbra sem kötelező!

Elfogadjuk, és értjük, hogy a teszt-időszak alatti délelőtti edzések látogatása – az iskolai online oktatás folyamatossága miatt – nem minden korosztály játékosai számára megoldhatók, ezért is kérjük mindenkinek a megértő, türelmes együttműködését a próbaüzem ideje alatt.

A részleges próbaüzem ideje alatt – betartva az edzések látogatásával kapcsolatos szövetségi és egyéb vírusvédelmi szabályokat – tisztelettel kérjük továbbra is a szülőket, kísérőket, hogy a létesítményt egyenlőre még ne látogassák, illetve kérünk minden játékosunkat, sportolónkat, hogy ügyeljen a létesítmény rendjére, tisztaságára, rendeltetésszerű használatára, illetve továbbra is tartsa be a vírusvédelmi előírásokat.

A terveink szerint a következő hónapokban edzésmunkája a nyári korábbi években megszokott nyári felkészülési időszaknak és a lehetőségeinknek megfelelően folyamatos lesz, célunk az, hogy csapataink a lehető legjobb felkészültségben legyenek az előttünk álló jeges szezon rajtjára.

Az elmúlt hónapokban, a koronavírus veszélyhelyzet alatt egyesületünk elnökségének döntése alapján, szüneteltettük a szülői hozzájárulások fizetését. A múlt heti elnökségi ülésen úgy határozott a klub vezetése, hogy június 5.-től újraindítjuk a szülői hozzájárulások számlázását.  Amennyiben a számlázással kapcsolatban bárkinek kérdése van, kérjük forduljon Baranyi Réka klubadminisztrátorhoz bizalommal.

 

Hajrá ETO!

Nagy Ákos

klubmenedzser

Támogatóink