Nyári edzésmenetrend!

Kedves Játékosaink,

Tisztelt Szülők,

A nyári edzések, szabadságok tervezéséhez küldjük az alábbi információkat.

Kérünk minden játékosunkat, hogy 2020.június 17. (szerda) 12.00h-ig az öltözőkből vigyen haza minden felszerelést, az öltözőket hagyja üresen. 

2020. június 18-tól június 30.-ig azoknak a játékosoknak, akik nem vesznek részt a BB Skills (Bartalis testvérek által szervezett) fejlesztő táborban, otthoni edzésprogramot fogunk biztosítani. Az otthoni edzésprogramok felelősei a korosztályok vezető edzői. Az edzőink ezen időszak alatt az egyesület vezetése által korábban kiadott „home office” munkarendben ( a koronavírus időszakhoz hasonlóan) fognak a játékosok rendelkezésére állni. 

2020. július 1. és július 10. között a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a száraz felkészülési időszakban megszokott edzésmunka fog folyni. A korosztályváltásokra tehát 2020. július 1.-el fog sor kerülni. Kérünk mindenkit, hogy a nyári alapozó időszak edzésmunkájában vegyen részt.

2020.július 11-31.-ig  – a korábbi évek gyakorlatától eltérően, ezúttal csak két hetes – egyéni felkészülési időszak fog következni. Erre az időszakra a korosztályok edzői – igény szerint – egyéni felkészülési programmal támogatják a játékosok edzésmunkáját. Az edzői nyári szabadságokat is ebben az időszakban fogjuk kiadni, és javasoljuk, hogy aki teheti a család nyári szabadságát is erre az időszakra ütemezze, használja ki pihenésre, családi vakációra.

A felkészülés folytatása 2020. augusztus 3.-tól következik, amikor már – a terveink szerint – a próbaüzem után ismét lehetőségünk lesz a Nemak Jégcsarnokban a jeges edzésekre is. Ebben az időszakban a jeges edzések mellett, minden korosztály számára „száraz” erőnléti edzéseket is fogunk tartani. Nem tervezünk egyéb külső helyszínen semmilyen edzőtábort, a felkészülés augusztus 3.-t követően Győrben fog zajlani a bajnokságok indulásáig.

Kérjük, ha a fentiekkel kapcsolatban bárkinek kérdése van, forduljon bizalommal az edzőjéhez, vagy a korosztálya szülői koordinátorához.

Bízunk abban, hogy a nyári felkészülés hozzájárul a fejlődéshez, csapataink eredményes szerepléséhez az előttünk álló szezonban.

Hajrá ETO, hajrá Győri Jégsport!

Győr, 2020.06.12.

Tóth Igor

Szakmai vezető edző

Támogatóink