U8-U10 korosztályban az egyéni fejlesztés mellett főként a játék megszerettetésén és a csapat építésén van a hangsúly. Úgy gondolom ez a mi csapatainknál nagyon jól működik. Sok játékosunk van, aki nemcsak a jégpályán, hanem a mindennapi életben is barátnak mondhatja magát.

Jelenleg mindkét korosztályban van A-B-C szintű csapatunk és ezáltal rengeteget tudjuk versenyeztetni őket. A szezon eleji U10 A csapatunk játékosai közül többen már egy korosztállyal fentebb, az U12-ben játszanak. Mindemellett örömteli, hogy az utánuk következő játékosoknak sikerült felfejlődni arra a szintre, hogy ügyesen helyt állnak minden szinten a bajnokságban.

Nálunk a hétvégi tornákra járás, vagy hazai torna rendezés igazi családi hétvégi program, ahol az eredményektől függetlenül, legyenek akár győzelmek, vagy vereségek, mindenki jól érzi magát.

Edzői hitvallás:

Ezekben a korosztályokban fontos, hogy eredménykényszer nélküli versenyeztetés közben fejlődjenek a gyerekek. Bárhogy is nézzük, ez csak egy játék. Úgy is kell érezzék. Ha szeretnek összerakni egy lego-t akkor többször összerakják és ha már többször összerakták akkor gyorsabban, ügyesebben és nagyobb élvezettel fogják megtenni. Ezt a felfogást adoptáljuk mi át az U8-U10 korosztályainkra.

Nagy Zoltán

U8 - U10 célok

(2017-2018)

Támogatóink