Tisztelt Sportbarátok!

Kedves Sportolóink!

Kedves Szülők!

Komoly közös munka van mögöttünk és még sok kihívás előttünk. Sokan ajánlják fel évek óta Győri ETO HC-nek az adójuk 1%-át, amelyet ezúton is köszönünk. Idén is szeretnénk kérni, hogy akinek lehetősége van erre, az a 18532126-2-08 adószám beírásával teheti ezt meg.

Mi, a Győri Jégsportért Alapítványnál és a Győri NEMAK ETO HC-nál hiszünk abban, hogy Győr városának a 21. században szüksége van egy olyan létesítményre, mint a Győri Jégsport Központ, amelyben minél több győri fiatal űzheti a jeges sportokat.

Ahol teli torokból szurkolhatunk majd egy bajnokesélyes jégkorongcsapatnak, vagy minél magasabb pontszámmal nyerheti meg versenyét az ETO műkorcsolyázója egy országos versenyen a Nemak Jégcsarnokban.

Ahol együtt lehetünk majd büszkék arra, hogy Győrben van egy ilyen csarnok, ahol együtt szurkolhatunk az mérkőzéseken, vagy akár a magyar jégkorong válogatottnak.

Jelenleg közel 350 sportoló használja a komplexumot napi szinten. Szeretnénk, ha minél többen eljöhessenek hozzánk akár nézőként, vagy csak korcsolyázni. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki akár az adója 1 százalékával tud segíteni nekünk ebben a kicsit sem könnyű helyzetben.

Együtt a sokszínű győri jégsportért!

Bartalis József                       Nagy Ákos

elnök                                     klubmenedzser

Győri Jégsportért Alapítvány Győri NEMAK ETO HC

Segítség a felajánláshoz:

https://www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/1_1_szazalek