Hatalmas öröm számunkra, hogy a legjobbak között is a legjobbak közé jutott az U20-as csapatunk, hiszen a legjobb 4 közé kerültünk a hazai bajnokságban. Néhányan várták, de többen csak álmodtunk erről az eredményről.  Fennállása óta az U20 először küzd éremért. 

Öt edző munkáját dícséri ez a helyezés: David Jarvä és Nagy Zoltán korábbi edzőkét, majd Vladimír Matejov és Feil Arnold edzők valamint Láday Lóránt kapusedző munkáját. Köszönet illeti azonban a csapat mögött dolgozó közösség valamennyi tagját. 

A fő érdem azonban a csapatot alkotó fiatal játokosoké!

Köszönjük, hogy ennyit edzettetek és a pályán bizonyítottátok, hogy a csapat érdemes arra, hogy dobogóra álljon.  

A NEMAK-DANA ETO HC U20-as csapatának tagjai: 

Kapusok: Szopos Magor, Szücs János, Róth Nándor, Orosz Gergely

Hátvédek: Hajnal Attila (C), Józsa Szabolcs, Székely Ákos, Ambrus Ervín, Sólyom Csongor, Markus Bôrik, András Zoltán, Takács Balázs Attila, Kóti András, Orlov Daniil

Csatárok: Tamás István (A), Kovács Erik (A), Sándor-Székely Otto, Antal Hunor, András-Csáky Szabolcs, Róth Zoltán, Szentes Szilárd, Benedek Norbert, Simon Előd, Görbea Tivadar, Karda Norbert, Németh Alex Máté, Madaras László

Fiúk!

Büszkék lehetnek rátok szüleitek, testvéreitek és barátaitok is. Példát mutattatok a győrieknek összefogásból és kitartásból. Ez egy nagyon fontos és különleges pillanat, használjátok fel arra, hogy sikeres emberekké váljatok. A kemény munka először fájdalmat hozott de ez ma már boldogságot, tapasztalatokat és öröm könnyeket jelent. 

Minden kollégám nevében szeretnék köszönetet mondani Nektek. 

Hatalmas teljesítményt mutattatok fel, nagy lépést tettünk előre. 

KÖSZÖNJÜK! 

HAJRÁ GYŐR!

Igor Toth, 
Szakmai igazgató
Győr ETO HC

Fotót készítette: Baranyi Réka, Violintus Photo