Bartalis Balázs a Győri ETO HC elnökségében!

Az elnökség javaslatára 2022. október 20-án ülésezett a Győri ETO Hockey Club Sportegyesület küldöttgyűlése, ahol két napirendi pontot tárgyaltak meg a küldöttek.

A elnökség javaslatára a küldöttek egyhangúlag elfogadták a korábbi 7 főről 9 főre az egyesület elnökségének bővítését. Ezt követően szintén egyhangú döntés született az új elnökségi tagok személyét illetően is.

A Győri ETO HC küldöttgyűlése a Széchenyi Egyetem érdekeltségébe tartozó Pannon Famulus Kft. ügyvezetőjét, Knauz Péter urat szintén egyhangúlag az elnökség tagjának megválasztotta. Knauz Péter és az általa képviselt cégcsoport régi támogatója és segítője az egyesületünknek.

Szintén egyhangúlag támogatták a küldöttek Bartalis Balázs elnökségi taggá választását is. Balázs győri kötődésű jégkorong szakember, aki korábban Svédországban a Växjö Lakersnél dolgozott, először a juniorok mellett volt asszisztens edző, az utóbbi három idényben pedig a felnőtteknél a képességfejlesztésért felelt, 2021-ben bajnoki címet ünnepelhetett.

Az előző idényben tanácsadóként segítette az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia munkáját is, a nyári szünetben pedig az MJSZ megbízásából skills edzéseket tartott a felnőtt- és az utánpótlás-válogatottaknak.  Jelenleg Európa egyik top ligájában, a svájci National League-ben szereplő Geneve-Servette skills és másodedzője, Magyarország egyik legjobban képzett, és nemzetközileg legmagasabban jegyzett jégkorong szakembere.

Ezúton is köszönjük a küldötteknek a munkáját, illetve sok sikert és jó munkát kívánunk az új tagokkal kibővült elnökségnek.

Hajrá ETO!

fotó:Fényes Gábor – MJSZ