Hatalmas siker volt Győrben a Jégpályák Éjszakája

Több ezren koriztak a Győri Jégsport Központban az Allianz Jégpályák Éjszakáján!

A Magyar Jégkorong Szövetség 2016 óta szervezi meg a Jégpályák Éjszakáját. 20223. január 7-én hatodik alkalommal tartottuk meg az eseményt, amely óriási érdeklődést váltott ki: országszerte és a határokon túl 58 jégpálya csatlakozott, és tízezrek korcsolyáztak egyszerre jó hangulatban, színes programok mellett az Allianz Jégpályák Éjszakáján. A Győri Jégsport Központ 2023-ban is az egyik országosan kiemelt helyszíne volt az eseménynek.

Az esemény központi helyszíne ezúttal is a budapesti Városligeti Műjégpálya volt, de Győrben is kiemelt programok várták a szórakozni vágyókat és a jeges sportok szerelmeseit.

„A korizás mellett vidám programokkal színesítettük az élményt, a bátrak a kispályánkon kipróbálhatták a jeges akadálypályát és jégkorong kapura lövésben is versenyezhettek, de nagyon népszerű volt a hokis szelfi-fal és a puzzle játékunk is. Nagy öröm számunkra, hogy több ezren koriztak nálunk szombaton. Ez továbbra is azt mutatja, hogy immár hagyományosan a győriek kedvenc téli sportja a korcsolyázás! A következő hetekben sem állunk meg, a közönségkorcsolya nyitvatartása ugyan változik az iskolai szünet végével, de a hétvégéken továbbra is várunk mindenkit, aki korcsolyázni szeretne.”- mondta Bartalis József, a Győri Jégsportért Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Az Allianz Jégpályák éjszakája eseményről beszámolt több média is részletesen beszámolt.

Itt olvasható a Kisalföld https://www.kisalfold.hu/helyi-sport/2023/01/jegpalyak-ejszakaja-gyorben-fotok

és itt pedig a GyőrPlusz https://www.gyorplusz.hu/gyor/tomegeket-vonzott-a-jegpalyak-ejszakaja-gyorben-is/

képes beszámolója a rendezvényről.              

fotó:Győri ETO HC

Fotó: Ács Tamás, GyőrPlusz

Fotó:Ács Tamás, GyőrPlusz

Fotó:Rákóczy Ádám, Kisalföld