III. Érdi kupa:

Győztes az ETO!

Az elmúlt hétvégén az érdi jégcsarnokban rendezték meg az U10 korosztálynak a meghívásos kiemelt III. Érdi Jégkorong Kupát. Az UNI Győr ETO HC U10AAA csapata Bundzik Ádám vezetőedző és Nagy Péter edző irányításával 10 fővel képviselte egyesületünket ezen a rangos hazai megméretésen.

„Már a szezon elején terveztük, hogy a versenyrendszeren kívül is szeretnénk megmérettetni a korosztályt a hazai legjobbakkal, erre kiváló lehetőség volt az érdi torna. A tornán a mi csapatunk mellett, a Székesfehérvári IOGJA, az UTE, Ajka, Szeged és a hazai pályán szereplő Kárpáti Farkasok vettek részt. Nagyon büszkék vagyunk a győri gyerekeinkre, akik minden mérkőzésen kiválóan teljesítettek. A döntőben nagyon kemény mérkőzést játszottunk az UTE csapatával.” – értékelt Bundzik Ádám vezetőedző

A torna végeredménye:

  1. UNI GYŐR ETO

  2. UTE

  3. Kárpáti Farkasok

A győztes győri csapat tagjai: Vida Botond, Bayer Olivér, Horváth Bertalan, Gelencsér Dominik, Luksics Bálint, Pető Olivér, Tatai Tibor, Láday Máté, Kazinczy Péter, Szomolányi Hanga.

„A fentiek mellett, szeretném kiemelni az összes játékost, aki az U10A-ban szerepelt a szezonban, örülhetünk annak, hogy ebben a korosztályban bő a keretünk, és sok tehetségre számíthatunk a jövőben is.”- zárta az értékelés a vezető edző.

Győri ETO HC