Kedves Sportolók,

Kedves Szülők,

A Győri ETO Hockey Club műkorcsolya szakosztályának vezetője, Varga-Horváth Adrienn írásban jelezte a klubvezetés felé, hogy megváltozott családi és munkahelyi körülményei a jövőben nem teszik lehetővé, hogy ilyen mértékű elfoglaltsággal járó társadalmi munkát vállaljon.

Adrienn az elmúlt években önkéntesként, társadalmi elfoglaltság keretében látta el a műkorcsolya szakosztályunk vezetését. Tevékenysége nagyban hozzájárult a szakosztály fejlődéséhez, a győri műkorcsolya fejlesztéséhez, népszerűsítéséhez.

A Győri ETO Hockey Club vezetése Adrienn döntését tudomásul vette és elfogadta. Ezúton is köszönjük Adriennek, az elmúlt években végzett értékteremtő önkéntes munkáját, amellyel hozzájárult a győri műkorcsolya fejlesztéséhez.

Az elnökség egyhangú döntése alapján a szakosztályvezetői feladatokat – a meglévő feladatköre mellett –  2020.június 10.-től a műkorcsolya szakosztály szakmai vezető edzője, Téglássy Tamara veszi át, szintén társadalmi megbízásként.

Téglássy Tamara több éve dolgozik a műkorcsolya szakosztályunk szakmai vezetőjeként. Olimpikon, nyolcszoros magyar bajnok műkorcsolyázó, aki 1984 és 1991 között minden évben első lett a magyar bajnokságban. Ezzel a nemzeti bajnokságon legtöbbször diadalmaskodó hazai műkorcsolyázó lett, rekordját később Sebestyén Júlia is csak beállítani tudta. A legnagyobb sikereit az 1987-ben Európa-bajnokságon elért 7., illetve a Japán Grand Prix-n (NHK Trophy) 1987-ben elért 6. helyezése jelenti. Résztevője volt az 1988-as Calgary téli olimpiai játékoknak.

Sok sikert kívánunk Tamarának a szakosztályvezetői tevékenységéhez, amellyel folytatni tudja az Adrienn által elkezdett sportágépítő munkát.

2020. 06. 11.

Nagy Ákos

Klubmenedzser

Győri ETO Hockey Club