U16 mérkőzés beszámolók:

 2018.09.16 Győri NEMAK-DANA ETO HC  – MAC Budapest A 3:4 (1:0,2:2,0:2)

Gólszerzők/Gólpassz: Taródi Dániel István, Csémi Dávid (Koczkás Márk), Mészáros Gergő (Varga Zaránd Benedek, Taródi Dániel István).

Játékosok: Csémi Dávid, Erdónelyi István, Fagyas Lilla, Gengeliczky Dorottya, Hercsel Bálint, Józsa Soma, Koczkás Márk, Kowalchuk Dávid Max, Láday Bence, Mészáros Gergő, Selyem Péter, Sipák Martin, Székely Sándor, Szűcs Botond, Taródi Dániel István, Varga Zaránd Benedek, Láday Áron, Lévai Norbert. Coaches: Andrej Péter, Vladimir Matejov.

 2018.09.23 UTE A – Győri NEMAK-DANA ETO HC  4:3 OT (0:2,1:1,2:0,1:0)

Gólszerzők/Gólpassz: Taródi Dániel István, Csémi Dávid (Sipák Martin, Taródi Dániel István), Sipák Martin (Taródi Dániel István).

Játékosok: Csémi Dávid, Erdónelyi István, Fagyas Lilla, Gengeliczky Dorottya, Hercsel Bálint, Józsa Soma, Kowalchuk Dávid Max, Láday Bence, Selyem Péter, Sipák Martin, Székely Sándor, Szűcs Botond, Taródi Dániel István, Varga Zaránd Benedek, Palla Maximilian, Haraszt Domicián, Boga Benedek, Lévai Norbert. Coach: Andrej Péter.

Olyan mérkőzések voltak amire a szezon elején szükségünk van. A mérkőzések kemények, nehezek voltak a magas szintű játék jellemezte őket. Mindkét mérkőzésen az ellenfél több tapasztalatot mutatott. A jégkorongban a harmadik harmad kritikus és fontos meg kell tanulnunk jobban összpontosítani a mérkőzés e szakaszában. Jó úton vagyunk, de még sokat kell tanulnunk, fejlődnünk.

Andrej Péter, head coach U16


U20 meccs beszámolók:

 

Győri NEMAK -DANA ETO HC – Vasas    2-4         2018. 09.18

A mérkőzés első szakaszában nagyon rosszul kezdtünk, olyan érzés volt mintha a buszban maradt volna a csapat! A második és harmadik harmadban sok jó pontszerzési lehetőséget teremtettünk meg sajnos sikertelenül. Vasas átvette a vezetést, próbáltunk visszatámadni, de nem sikerült.

 

Győri NEMAK -DANA ETO HC – Sapientia            2-3         2018. 09.19

Érzelmi mérkőzést játszottunk az erdélyi csapattal szemben, hiszen a legtöbb u20 játékosunk otthona. Úgy gondolom, túl sok érzelem volt a mérkőzésben és nem tudtuk kezelni. A játékosok túlságosan bizonyítani akartak – de semmi sem sikerült. Ez csak egy mérkőzés volt, előre kell tekintenünk! Sokat tanultak a játékosok a mérkőzésből és biztos vagyok benne, hogy a következő alkalommal jobban teljesítünk e csapat ellen.

 

Győri NEMAK -DANA ETO HC – UTE       2-10       2018. 09.24

Sajnos az egyik legrosszabb mérkőzésünk volt ebben a szezonban. Sok játékos beteg és sérült volt, így az u18 segítségével 14 játékossal álltunk fel az ellenféllel szemben. Nem volt esélyünk megnyerni ezt a mérkőzést. Remélem a következő UTE elleni mérkőzést teljes hadrendben tudjuk majd játszani!

 

David Jarva edző