Új támogató a győri hoki mellett!

Örömmel adjuk közre a hírt, hogy egyesületünk egy évre szóló szponzori szerződést írt alá az olasz érdekeltségű TIRRIER Kft.-vel.

A győri székhelyű TIRRIER Kft. nemzetközi szállítmányozóként kezdte meg tevékenységét 2022 januárjában. Közúti fuvarozási szolgáltatások mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy  fenntartható és környezetkímélő fuvarmegoldásokat biztosítsanak ügyfeleik számára.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy támogathatjuk a Győri ETO Hockey Club utánpótlás és felnőtt csapatait. Bízunk benne, hogy a sok tehetséges játékost segíteni fogja abban, hogy további sikereket érjenek el! Szurkolunk nektek és várjuk az izgalmas meccseket!”—mondta Angelo Costa, a TIRRIER Kft. ügyvezetője.

„A mostani gazdasági helyzetben minden szponzori megállapodás nagy értékkel bír, fontos számunkra a meglévő szponzori kapcsolataink mellett, az új támogatók bevonása is az egyesület munkájába. Örülünk, hogy újabb győri székhelyű vállalkozás csatlakozott a támogatói körünkhöz.” – nyilatkozta Nagy Ákos ügyvezető.

Az új támogatónk hivatalos weboldala: www.tirrier.hu

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/tirrier/

Hajrá ETO!