Egyre sikeresebbek a Győri NEMAK-DANA ETO HC utánpótlás csapatai a bajnokságokban. Az idei csonka bajnokság végeztével is eredményt hirdetett a Magyar Jégkorong Szövetég az utánpótlás korosztályok bajnokságaiban. Igaz, hogy nem volt igazi rájátszás és helyosztók sem, így az eredményeket a meglévő mérkőzések és pontozás alapján állapították meg.

Először úgy tűnt, hogy az U14-es korosztály a 11-ik helyen végez, de hosszas számítások alapján a DVTK csapata két helyet előbbre lépett. Így az ETO a 14-ik lett U14-ben, amely azért is szép eredmény, mert több csoportban, összesen 37 csapat nevezett a szezonra.

A 16 éven aluliak bajnokságában a rájátszást érő 8-ik hely lett az ETO csapatáé! Olyan csapatokat sikerült magunk mögé szorítani, mint az FTC, vagy a Dunaújváros. Előttünk szinte kivétel nélkül nagy múltú, nagy nevű együttesek szerepelnek.

Az U18-as csapatunk szintén az előkelő 8-ik helyen végzett a 2019/20-as szezonban komoly hajrával és eltökéltséggel. Köszönhetően az U18-as játékosok feljátszási lehetőségének is, a Győri NEMAK-DANA ETO HC U21-es csapata érte el a legjobb helyezést, 6-ik lett. A rájátszásban különösen hajtós mérkőzésen maradt alul az Ifj. Ocskay Gábor Akadémia csapatával szemben. Ők lettek a bajnokok is, a MAC a Debrecen a Vasas és a DVTK előtt. Az ETO pedig olyan csapatokat hagyott maga mögött, mint az UTE, a Dunaújváros, vagy az FTC.

Szép volt srácok, jövőre folytatás!

Hajrá ETO!

[su_custom_gallery source=”media: 4052,4051,4050,4053″ limit=”81″ link=”lightbox” height=”150″ title=”never”]