Hallgatói Curling események Győrben

A Magyar Curling Szövetség célja, hogy 1-2 éven belül curling sportágban is MEFOB (Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság) győztest lehessen hirdetni. Ennek egyik első lépcsőfokaként – immár másodszor –  helyi egyetemi curling bajnokságot szervezünk 2023. november 15-én Győrben, a Széchenyi Egyetem hallgatói részére.

A helyi egyetemi curling kupát követően, 2023. november 30-án, a Széchenyi Egyetem támogatásával szintén Győrben megrendezzük az I. Országos Egyetemi Curling Kupát is, amelyre az ország bármely egyeteméről várjuk a résztvevő csapatokat. Az egyetemi hallgatók mellett végzős középiskolás diákcsapatok jelentkezését is várjuk!

   

Nevezés módja: A nevezési szándékot a Magyar Curling Szövetség részére kérjük elküldeni az MCSZ weboldalán a http://www.curling.hu/nevezes-az-mcsz-altal-szervezett-versenyekre-2023- 2024/ linken keresztül a nevezési határidő betartásával. Egy egyetem több csapatot is nevezhet. A nevezés díjtalan!

Részletes versenykiírás: https://gyorietohc.hu/wp-content/uploads/2023/11/2023-evi-Egyetemi-Curling-Kupa_Versenykiiras.pdf

Helyszín: Győr – Győri Jégsport Központ (9027 Győr, Nagysándor József utca 52.)

Időpont:  2023. november 30. (csütörtök) 10:00-tól

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Győri ETO Hockey Club/Curling szakosztály