U16-os és U18-as csapatunkra is kemény mérkőzés várt a hétvégén, ahol fiataljaink derekasan helytálltak:

 

 

U18: Győri Nemak-Dana ETO HC – Ifj. Ocskay Gábor JA

3:2

Hetler Ádám edző a mérkőzésről:

“A csapatom igazi playoff hangulatban érezte magát a mérkőzés egésze alatt. Jól működött a kémia a támadások és a védekezések áthidalása között. A játékunk egyszerű és hasznos volt, ezért lett miénk a 3 pont a nagyon erős Fehérvár ellen.”

Róth Nándor kapus:

“Ez volt a playoff előtti utolsó meccs és ez a győzelem remek ráhangolódás volt erre. Fehérvárt megverni sosem kis dolog . Most már nagyon várjuk a playoff-ot.”

 

U16 rájátszás: UTE – Győri Nemak-Dana ETO HC

2:3

Hetler Ádám edző:

“Ezt a mérkőzést nem egy góllal kellett volna nyernünk, de a lényeg a győzelem és azt sosem kell magyarázni. Az Újpest otthon veszélyes csapat és mi eljöttünk a maximális pontszámmal tőlük. 3. helyen állunk, célunk az elődöntő a bajnokságban!”

Horváth Pál kapitányhelyettes:

”Úgy gondolom, a meccs elejétől fogva mi domináltunk, azonban a helyzeteink kihasználása gyenge volt. Ennek következtében az első játékrészt követően csak egy gólos vezetéssel vonultunk az öltözőbe. A második harmadban is volt némi koncentrációhiány a részünkről, így ebben a harmadban is csak egyszer sikerült betalálni. A harmadik harmadban az eredmény 2-3 lett, de az izgalmas hajrában nagy akarattal és kiváló kapusteljesítménnyel sikerült megőriznünk a vezetést. Fontos győzelem volt.”

 

Gratulálunk a csapatoknak! Hajrá ETO!